SweWell

För oss råder det inga tvivel om att wellpapp såväl som trä är framtidens förpackningsmaterial. Well är ett nytt område vi startat. Här erbjuder vi marknaden emballage av wellpapp. Well är lätt, starkt, tåligt, kostnadseffektivt och flexibelt, allt på en och samma gång. Till skillnad från plast, stål andra förpackningsmaterial är Well inte bara återvinningsbart utan även helt förnybart, eftersom råvaran är träfiber.
När du låter oss på SweWell titta på Era wellpapp behov inom förpackningar blir fördelarna med wellpapp extra stora, både för din ekonomi och för miljön. Detta beror på att vi är en oberoende leverantör som alltid väljer den tillverkaren som kan leverera den mest kostnadseffektiv lösningen. Vi kan även offerera hela logistikkedjan, lagerhållning och minimerar och optimerar din förpackning för ändamålet. Och här finns det troligtvis mycket pengar att tjäna för ditt företag.

SweWells erbjudande

SweWell erbjuder framtagning, leverans samt lagerhållning av förpackningar i wellpapp. Beroende på kundens affärskrav tar Swewell fram optimal lösning från konstruktion av emballaget till leverans, lagerhållning osv. Swewell kan leverera all från produkt till total helhetslösning. Eftersom vi inte har egen tillverkning av wellpapp kan vi alltid erbjuda kunden den mest kostnadseffektiva produkten och helhetslösningen beroende på kundkrav. Vi sätter alltid förpackningens funktion och användande överst på agendan.

Förpackningar som fyller sitt syfte

Genom att sätta funktion och användande först ser vi till att din förpackning alltid fyller sitt syfte, oavsett om den ska fyllas med lätta, tunga, fuktiga eller ömtåliga produkter eller klara av extrema temperaturer och fukt på sin transportväg.

Fler användningsområden än man tror

En förpackning i wellpapp kan anpassas och konstrueras för att passa många användningsområden.
När det gäller riktigt tungt eller värdefullt gods är trälådor ofta vara det naturliga valet. Men faktum är att wellpapp i många fall kan erbjuda nästan samma styrka och tålighet – och det till en lägre vikt och en lägre totalkostnad.

Mer än bara lådor

Utöver lådor kan wellpapp användas för många andra förpackningsområden. Om du behöver skyddsark, mellanlägg, svep, displayställ med mera kan vi även leverera detta
Få material har så många hemliga användningsområden som wellpapp.
Fördelar med wellpapp

 • Lätta, starka och tåliga
  • Låga transportkostnader, smidig hantering och utmärkt skydd för dina produkter
 • Flexibla och kostnadseffektiva
  • Förpackningar i wellpapp är perfekta för optimering och automatisering
 • Många användningsområden
  • Passar för nästan alla produkter, temperaturer och förutsättningar
 • Helt förnybara
  • Baserade på ständigt växande råvara i form av skog