SweFurn

För oss råder det inga tvivel om att robusta trämöbler av återvunna träemballage är ett mycket miljövänligt sätt att framställa möbler på. Trämöbler och inredningsdetaljer är ännu ett nytt område som vi startat. Dessa träprodukter är mycket robusta och passar såväl i tuff skolmiljö som på restauranger, uteserveringar eller hemma. Vi hr idag ett antal standard produkter men kan även tillverkas helt enligt dina önskemål till mycket rimliga kostnader tack vare att vi återvinner emballage som vi jobbar med dagligen. Till skillnad från vanliga möbler som idag finns på marknaden är våra möbler helt förnybara, eftersom råvaran endast är träfiber.

När du vänder dig till oss på SweFurn går vi kostnadsfritt igenom dina behov och därefter skickar förslag samt priser och leveranstider. Fördelarna med detta arbetssätt är att vi helt kan anpassa oss efter dina krav och ta fram anpassade produkter som håller betydligt längre till lägre kostnad än du får med dagens standard möbler. Dessutom kan du välja om du vill ha produkterna målade eller behålla den rustika känslan med obearbetat trå. Vi jobbar bara med HTKD märkt virke så att exporterar produkterna är inget problem. Vi är en helt oberoende leverantör som alltid väljer den leverantören som kan leverera den mest kostnadseffektiva produkten. Vi kan offerera allt från en enkel klädhängare till en hel skolinredning eller produkter till en hel skolgård. Vi kan givetvis även placera allt på plats och ta ansvar för att allt blir som Ni önskat. Erfarenhet visar att här kan vi med våra lösningar spara mycket pengar och tid för Er som kund. Vi ser fram emot att Ni kontaktar oss så att vi får möjlighet att visa detta. Ni har inget att förlora då vår offert till Er är helt kostnadsfri.

SweFurns erbjudande

SweFurn erbjuder allt i inredningsväg som är möjligt att konstruera och bygga med återvunnet träemballage. Vi erbjuder konstruktion, framtagning av lösning, tillverkning, leverans samt lagerhållning av produkter om kunden så önskar. Beroende på Era krav tar SweFurn fram den optimala lösningen från konstruktion av emballaget till komplett leverans. SweFurn kan leverera allt från en enstaka produkt till en total helhetslösning eller kontinuerliga leveranser. Vi är stolta och sätter alltid våra produkters funktion och kvalitet i första rummet. Vi kan även lämna garanti på våra produkter om kunden så önskar.

Inredningsprodukter som alltid fyller sitt syfte

Genom att sätta funktion och användande och efter Era krav i första rummet ser vi till att din produkt alltid uppfyller sitt syfte med råge oavsett om dina krav på våra produkter är lätta, tunga, fuktiga eller ömtåliga eller skall klara av extrema påfrestningar.

thHSDNNYP2

Fler användningsområden än man tror

Ett återvunnet träemballage, träpall eller pallkrage kan anpassas och konstrueras för att passa många mer krav och användningsområden än man först kan tro. När det gäller riktigt tuffa förhållanden trivs våra produkter bäst och är då det naturliga valet. Faktum är att vi kan lova att våra produkter har en betydligt längre hållbarhet än andra standardprodukter.

pallet-couch-2

Mer än bara inredning och möbler

Utöver inredning och möbler av alla slag kan våra produkter användas för många andra områden. Om du behöver kuddar, sittdynor, plastskydd med mera kan vi även leverera detta till Er.
Få möbeltillverkare kan anpassa sina produkter så som vi kan med hänsyn till tuffa förhållanden utomhus eller i mycket tuffa miljöer såsom skolor eller offentliga lokaler. Att våra produkter är 100 % återvunna från tidigare träemballage som är en ständigt växande råvara gör ju inte saken sämre.

swefurn_mobler