Om oss

Svensk Pallrekonditionering AB (SwePall®) har tillverkat träemballage sedan början av 90-talet. Företaget har under åren utvecklats till att idag bestå av fyra affärsområden:

Swepall levererar träemballage. Alltifrån enkla standard träpallar till avancerade stora special träemballage.
SweNail levererar spik & spikpistoler.
SweFurn levererar träinredningar och möbler helt enligt kundens önskemål.
SweWell levererar allt inom wellpapp. Läs mer under respektive område.

Vår styrka ligger i att vi är flexibla och anpassar oss efter just dina krav. Vi är certifierade för den verksamhet vi bedriver samt enligt ISO standarder. Företaget är fackligt anslutet vilket säkrar att alla på företaget har lagstadgad lön o.s.v. vilket skapar trygghet för dig som kund att det vi levererar till Er följer alla lagar och regler i Sverige. Vi levererar vad våra kunder önskar men har även stor erfarenhet av att hitta nya mer ekonomiska lösningar till de kunder som sätter värde på kvalitativa och prisvärda produkter som över tid sänker den totala kostnaden.

Det ska vara snabbt och enkelt att handla från oss och du som kund ska alltid kunna känna dig trygg och veta att dina produkter kommer fram i samma jämna och höga kvalitet varje gång. Vi har stor erfarenhet av att minimera transportskador på Era produkter genom att vi tillsammans tar fram rätt emballagelösning som blir mest kostnadseffektiv och säker där emballaget anpassas helt efter produktens speciella förutsättningar oavsett vikt, storlek eller antal. Vi har många års erfarenhet av att effektivisera både emballage och logistik.

Har Ni någon utmaning för oss så kontakta oss via telefon eller mail så kontaktar vi Er för mer information innan vi arbetar fram ett förslag till Er.

Till Er tjänst / Svensk Pallrekonditionering AB