Lastpallar/EUR pallar

Lastpallar ska uppfylla era krav gällande hantering, säkerhet och i vissa fall hygien samt utseende. Oavsett om det gäller EUR pallar till kunder i Kalmar, Växjö, Oskarshamn, Västervik, eller specialpallar till kunder i övriga Sverige. Nedan har vi listat ett urval av det som finns på lager. Har ni behov som kräver specialmått eller virke kontaktar ni oss för vidare diskussioner kring kravspec och leveranstider.

EUR Ny

Mått 120x80cm.
Nytillverkad EUR pall finns både som svensktillverkad och importerad. HTKD godkända och godkända för PÖS pallöverföringssystem.

EUR A ljus.

Mått 120x80cm.
Utsorterad och godkänd ljus pall som lämpar sig för livsmedelsindustrin eller om den bara ska lämna ett gott intryck. Godkänd för PÖS pallöverföringssystem.

EUR A Industri

Mått 120x80cm
Utsorterad och godkänd blandfärgad pall som lämpar sig för tillverkande industri eller där kravet på utseendet inte är av större vikt. Godkänd för PÖS pallöverföringssystem.

EUR B

Mått 120x80cm.
Utdömd begagnad EUR pall, sorterad och genomgången. Pallen är alltså inte längre en godkänd EUR pall och kan inte användas i allöverföringssystemen men går fortfarande att transportera på. Lämpar sig för export inom EU eller vid engångstransporter där kravet på hållfasthet är lägre än för godkänd EUR pall.

Engångspall

Mått 120x80cm
Pallen för det lite lättare produkterna. Finns som nytillverkad eller begagnad beroende på tillgång. Tillverkas även efter egen kravspec.

Sjöfartspall

Mått 120×100, -110, -120cm.
Nytillverkad. Tillverkas även efter egen kravspec.

Halvpall

Mått 60x80cm.
Finns som nytillverkad eller begagnad beroende på tillgång. Tillverkas även efter egen kravspec.